PvdA deze maand weer in de wijk

De PvdA-fractie van Groningen organiseert op maandag 22 mei het Gesprek van Oosterhoogebrug en Ulgersmaborg. Kom ook en ga met ons in gesprek over jouw ideeën en wensen voor een leefbare wijk!

De PvdA zoekt al jaren de wijken op. Op maandag 22 mei zijn we in Oosterhoogebrug en Ulgersmaborg, waar wij met bewoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties over verschillende onderwerpen praten. Van leefbaarheid en veiligheid tot ruimtelijke ordening en zorg. Maar iets anders kan natuurlijk ook. Jij, bewoner of organisatie, draagt namelijk zelf bespreekpunten aan. Woon je in Oosterhoogebrug of Ulgersmaborg? Of heb je er een onderneming? Dan moet je zeker aanschuiven bij het Gesprek van Oosterhoogebrug en Ulgersmaborg!

Ombudsteam
Woon je in deze mooie wijken en loop je tegen problemen aan in je persoonlijke situatie? Kom dan zaterdag 20 mei tussen 12 en 13 uur naar het PvdA Ombudsteam in buurtcentrum De Schakel! Onze vrijwilligers helpen bij kleine en grote ergernissen. Bij overlast, criminaliteit, juridisch getouwtrek en gebrekkige huisvesting.

PvdA, altijd in de wijken!
De PvdA vindt het belangrijk om voortdurend in contact te blijven met bewoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties in de wijken en dorpen. Daarom verruilt de fractie regelmatig het stadhuis voor bijeenkomsten in de buurten.

Het Gesprek van Oosterhoogebrug en Ulgersmaborg
Maandag 22 mei, 20 – 22 uur (inloop 19.30 uur)
Wijkcentrum De Schakel
Rijksweg 15

Ombudsteam
Zaterdag 20 mei, 12 – 13 uur
Wijkcentrum De Schakel
Rijksweg 15