PvdA organiseert Wijkgesprek van de Oosterparkwijk

De PvdA Groningen brengt maandag 29 oktober een bezoek aan de Oosterparkwijk. Wijkbewoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties in de omgeving zijn van harte welkom om hun ideeën en wensen te bespreken.  

Flyeren  
Anderhalve week eerder is de PvdA ook al te vinden in deze buurt. Op zaterdagochtend 20 oktober flyeren wij namelijk van deur tot deur en ondertussen praten we met bewoners over wat hen bezighoudt.

Deurtjebellen 
Maandag 29 oktober is het hoofdprogramma. Dat begint met canvassen. Ofwel deurtjebellen. Van 19 tot 20 uur gaan wij van deur tot deur in gesprek met bewoners over de wijk en hun situatie.

Wijkgesprek 
Aansluitend vindt het Wijkgesprek plaats in Oosterparkheem. Hiervoor zijn alle bewoners, bedrijven en instellingen in de omgeving uitgenodigd. Zij dragen zelf bespreekpunten aan. Van leefbaarheid en veiligheid tot ruimtelijke ordening en zorg. Maar iets anders kan natuurlijk ook!

Ombudsteam 
Het PvdA Ombudsteam is ook bij het Wijkgesprek aanwezig. Buurtbewoners met problemen in hun persoonlijke situatie kunnen dan ondersteuning krijgen van onze Ombudsteam-vrijwilligers. Zij helpen namelijk bij kleine en grote ergernissen. Bij overlast, criminaliteit, juridisch getouwtrek en gebrekkige huisvesting.

Voortdurend in de wijken 
De PvdA vindt het belangrijk om voortdurend in contact te blijven met inwoners en maatschappelijke organisaties in de wijken en dorpen. Daarom verruilt de fractie regelmatig het Stadhuis voor bijeenkomsten in de buurten.

Flyeren  
Zaterdag 20 oktober
11 uur
Verschillende plekken in de buurt

Canvassen 
Maandag 29 oktober
19 – 20 uur
Verschillende plekken in de buurt

Wijkgesprek en Ombudsteam  
Maandag 29 oktober
20 uur
Oosterparkheem,
Merelstraat 101