PvdA sluit campagne af met 24-uurs actie Hart voor Groningen

De PvdA Groningen sluit de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 af met de 24-uurs actie Hart voor Groningen. Hart voor Groningen is omzien naar elkaar en luisteren naar jong en oud. Veel Groningers zetten zich met hart en ziel in voor onze stad en verdienen een compliment. De PvdA wil de mensen die onze stad zo mooi, kleurrijk en sociaal maken bedanken met deze actie.

Hart voor Groningen begint vanavond na het live-debat bij OOG TV en gaat door tot dinsdagavond 23:00 uur. Als eerste bedanken we de medewerkers van het UMCG die ’s nachts voor patiënten zorgen en de buschauffeurs die iedereen tot laat veilig thuis brengen. De Jonge Socialisten gaan vervolgens de nacht in met een kroegentocht.

Dinsdagochtend in alle vroegte delen we koffie en koek uit aan de mensen die de markt opbouwen. Terwijl de meeste mensen nog op één oor liggen, zorgen zij er voor dat de kraampjes er weer mooi bij staan. Vervolgens wordt er gezwommen met de vrouwen van multicultureel vrouwencentrum Jasmijn, geholpen met de maaltijd voor ouderen in de Gabriëlflat en gaan we stoepkrijten bij BSO Paddepoel. Ook gaan we de vrijwilligers van het Poortershoes helpen met het bereiden van de maaltijd.

Tussendoor gaan we natuurlijk de straat op met flyers en rozen. Het volledige programma vindt u hieronder.

Hart voor Groningen