Nieuwe leden

De werkgroep nieuwe leden is er voor verantwoordelijk om nieuwe leden binnen de PvdA in de stad Groningen een warm welkom te heten. Binnen de PvdA in de stad Groningen is er meer dan genoeg te doen en te beleven. De werkgroep Nieuwe Leden helpt om door alle werkgroepen, verbanden en activiteiten het bos te kunnen zien.

Een paar keer per jaar wordt er een nieuwe ledenbijeenkomst georganiseerd waar informatie gegeven wordt over het functioneren van de PvdA in de stad Groningen en waar kennisgemaakt kan worden met de partij en andere leden. Nieuwe leden worden hier persoonlijk voor uitgenodigd. Uiteraard zijn mensen die geïnteresseerd zijn in een PvdA lidmaatschap of huidige leden die graag wat willen doen ook van harte welkom.

Daarnaast is er vaak op vrijdagmiddag een Ons Pand inloopmiddag zie de Agenda voor de eerst volgende inloop. Daar kun je onder het genot van een kopje koffie kijken wat je kunt betekenen voor de PvdA in de stad Groningen of de PvdA voor jou. Ook kun je contact zoeken als je hulp wilt bij het uitvoeren van een goed idee, activiteit of actie. Wij helpen je graag daarbij.

Op dit moment bestaat de werkgroep namens het Afdelingsbestuur uit:

Gina Olthoff
Nienja Wiesman